ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم

کرملین: حکم بازداشت پوتین بی‌ارزش و بی‌معنی است

کرمیلن حکم دادگاه کیفری بین‌المللی برای بازداشت ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه را ظالمانه، بی‌ارزش، بی‌معنی و بی‌اعتبار توصیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 17
کد خبر: ۱۷۶۹۷۹

به گزارس راهبرد معاصر به نقل از رویترز، دمیتری پسکوف سخنگوی کرملین جمعه گفت که سوالات زیادی درباره حکم «ظالمانه و غیرقابل قبول» دادگاه کیفری بین‌المللی وجود دارد و روسیه مانند بسیاری دیگر از کشورها صلاحیت قضایی و حقوقی این دادگاه را به رسمیت نمی‌شناسد.

وی افزود: هر گونه تصمیمی از این نوع، از دیدگاه فدراسیون روسیه بی‌ارزش و بی‌اعتبار است.

پسکوف در پاسخ به این پرسش که آیا پوتین به کشورهایی که صلاحیت دادگاه کیفری بین‌المللی را پذیرفته‌اند، سفر خواهد کرد یا خیر، اظهار کرد: چیز دیگری برای اضافه کردن به این موضوع ندارم. این همه چیزی است که ما می‌خواهیم بگوییم.

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز گفت: دستورالعمل‌های احتمالی دستگیری توسط دادگاه کیفری بین‌المللی از نظر قانونی برای روسیه هیچ اهمیتی ندارد.

دیوان کیفری بین‌المللی روز جمعه پوتین و «ماریا لووفا بلوفا» کمیسیونر حقوق کودکان روسیه را به جنایت جنگیِ اخراج غیرقانونی کودکان از اوکراین متهم کرد.

روسیه در سال ۲۰۰۰ اساسنامه رم را که پایه‌گذار دادگاه کیفری بین‌المللی است، امضا کرد اما بعنوان عضو این دادگاه هرگز آن را تصویب نکرد و سرانجام در سال ۲۰۱۶ امضای خود را پس گرفت.

به نوشته رویترز، روسیه در آن هنگام بدلیل ضمیمه کردن شبه‌جزیره کریمه در سال ۲۰۱۴ و کارزار حملات هوایی در سوریه تحت فشار بین‌المللی بود./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار