کرملین: حکم بازداشت پوتین بی‌ارزش و بی‌معنی است-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

کرملین: حکم بازداشت پوتین بی‌ارزش و بی‌معنی است

کرمیلن حکم دادگاه کیفری بین‌المللی برای بازداشت ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه را ظالمانه، بی‌ارزش، بی‌معنی و بی‌اعتبار توصیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 17
کد خبر: ۱۷۶۹۷۹

به گزارس راهبرد معاصر به نقل از رویترز، دمیتری پسکوف سخنگوی کرملین جمعه گفت که سوالات زیادی درباره حکم «ظالمانه و غیرقابل قبول» دادگاه کیفری بین‌المللی وجود دارد و روسیه مانند بسیاری دیگر از کشورها صلاحیت قضایی و حقوقی این دادگاه را به رسمیت نمی‌شناسد.

وی افزود: هر گونه تصمیمی از این نوع، از دیدگاه فدراسیون روسیه بی‌ارزش و بی‌اعتبار است.

پسکوف در پاسخ به این پرسش که آیا پوتین به کشورهایی که صلاحیت دادگاه کیفری بین‌المللی را پذیرفته‌اند، سفر خواهد کرد یا خیر، اظهار کرد: چیز دیگری برای اضافه کردن به این موضوع ندارم. این همه چیزی است که ما می‌خواهیم بگوییم.

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز گفت: دستورالعمل‌های احتمالی دستگیری توسط دادگاه کیفری بین‌المللی از نظر قانونی برای روسیه هیچ اهمیتی ندارد.

دیوان کیفری بین‌المللی روز جمعه پوتین و «ماریا لووفا بلوفا» کمیسیونر حقوق کودکان روسیه را به جنایت جنگیِ اخراج غیرقانونی کودکان از اوکراین متهم کرد.

روسیه در سال ۲۰۰۰ اساسنامه رم را که پایه‌گذار دادگاه کیفری بین‌المللی است، امضا کرد اما بعنوان عضو این دادگاه هرگز آن را تصویب نکرد و سرانجام در سال ۲۰۱۶ امضای خود را پس گرفت.

به نوشته رویترز، روسیه در آن هنگام بدلیل ضمیمه کردن شبه‌جزیره کریمه در سال ۲۰۱۴ و کارزار حملات هوایی در سوریه تحت فشار بین‌المللی بود./ایرنا

ارسال نظر